Subscribe

Dhjetra tifozë kanë zgjedhur pikën kufitare ‘Hani I Hotit’ për të mbërritur në Shqipëri.

 

 

Nga kjo pikë kufitare kanë hyrë për të ndjekur ndeshjen Roma-Feyenoord tifozë të të dy skuadrave, kryesisht me autovetura të paorganizuar.

 

 

Pjesa më e madhë e tifozëve kanë hyrë në vend nga Aeroporti I Rinasit dhe Porti I Durrësit por nuk kanë munguar as në pikat kufitare nga veriu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *