Tre orë para fillimit të ndeshjes, pranë stadiumit të Air Albania janë afruar tifozët e Feynoord dhe Romës.

 

Mësohet se për të pasur situatën në kontroll, është parë e arsyeshmë të nisë që tani futja e tifozëve në stadium. Të parët po futen tifozët holandezë.

 

Stadiumi “Arena Kombëtare” ka një kapacitet prej 22 mijë vendesh dhe shteti shqiptar ka marrë masat për mbarëvajtjen e ndeshjes. Do të jenë fillimisht forcat e policisë që do të bëjnë kontrollin paraprak të tifozëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *