Simbolet figurative mund të tregojnë shumë për ne dhe kjo është një metodë që e përdorin dhe psikologët më të famshëm. Gjithçka që duhet të bësh është të supozosh se do të bëje një tatuazh. Cilin objekt do të zgjidhje? Lexo më poshtë se ç’tregon ai për ty.

Nëse keni zgjedhur imazhin nr.1

Do të thotë që jeni një person i cili jeton në një qytet prej shumë kohësh, ndjeni dëshirën për të udhëtuar. Ju pëlqen të eksploroni vende të reja, zakonisht vetëm, në mënyrë që të njihni njerëz të rinj.

Nëse keni zgjedhur imazhin nr.2

Nëse zgjidhni imazhin e dytë, jeni tipi që ua hap shpirtin kafshëve. Kushdo që ju njeh e di se ç’ndjeni për to.

Nëse keni zgjedhur imazhin nr.3

Jeni person besnik dhe inteligjent. Familja dhe miqtë e dinë se mund të mbështeten tek jo. Jeni gjithashtu tipi që ka nevojë për kohë veten dhe gjërat që i japin kënaqësi.

Nëse keni zgjedhur imazhin nr.4

Ju pëlqen të eksperimentoni në gjëra të reja. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për të nisur një punë të re apo për të mësuar diçka të re, jeni gati. Jeni person entuziast, por ruani qetësinë. Njerëzit ndihen në lartësinë e duhur krah jush./ LIVING

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *