Subscribe

Luhatjet e temperaturave kane shtuar te prekurit me virozat gripale. Me te ndjeshëm jane fëmijët. Kolle, temperature e larte dhe diare janë shenjat e vriozave qe jane kete periudhe ne qarkullim. Mjeke te spitalit te Fierit tregojnë se fluksi i vizitave dhe shtrimi është i papërballueshme per shkak te mungesave te personelit mjekësor. Pavarësisht kërkesave per shtim te stafit, asgjë nuk ka ndryshuar. Ne mungese te personelit, tre mjeke përballojnë te gjitha vizitat ne ketë periudhe virozash dhe shtrimet e pacienteve te vegjël.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *