Subscribe

Besimtaret ortodoks festojne sot Pashkët, një nga festat më të rëndesishme në kalendarin e festave për besimtaret ortodoks.

Festimit të Pashkeve i ka paraprire mesha tradicionale ne katedralen e madhe “Ngjallja e Krishtit” ne kryeqytet, ku qindra besimtare moren pjese.

Ne perfundim te meshes, besimtaret kane marre qirinjt e ndezur dhe u jane drejtuar shtepive, duke marre me vete simbolin me te rendesishem te festes, driten e Krishtit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *