Subscribe

Këto janë vetëm pak nga tingujt që do të mund të shijoni këtë mbrëmje në Teatrin e Operas dhe Baletit. Artistët të më të mirë të instrumenteve frymorë në Kosovë, pjesë e Prishtina Brass, artistë të filarmonisë së Kosovës, por edhe katër artistë të Operas dhe Baletit në Tiranë, ofrojnë tingujt më të bukur të shqipes vetëm me frymën e tyre. Ky koncert që flet shqip vjen në kuadër të International Brass Festival që për herë të parë zhvillohet në Tiranë. Dy netët e tjera të këtij festivali të instrumenteve frymorë do të marrin jetë në Universitetin e Arteve.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *