Atmosfera festive mbizotëroi ne sheshin kryesor te Prishtinës ne Kosove. Shume qytetare zgjodhën te kalonin momentet e ndërrimit te viteve ne qendër te qytetit, ndërsa fishekzjarrët ndriçuan qiellin. Por nga hedhja e pakujdesshme e tyre, 16 persona u lënduan dhe kërkuan ndihme ne spital. Festimet ne shesh u riorganizuan nga komuna e Prishtinës, ndërsa ardhja e vitit te ri u shoqërua edhe me nje koncert ne shesh.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *