Pas darkës tradicionale, shume njerëz u mblodhën në qendrat e qyteteve për të pritur ndërrimin e viteve. Hedhja tradicionale e fishekzjarrëve është bere nga bashkitë, por jo vetëm, ndërkohë qe urimet ishin kryefjalë e festimeve.

 

Ndërkohë e gjithë atmosfera festive ka kaluar pa incidente të rënda ne pjesën më të madhe të qyteteve. Prania e policisë dhe urgjencave ka qene me e madhe ne sheshe dhe rrugët kombëtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *