Afro 15 mijë shtetas shqiptarë e të huaj kanë hyrë dhe kanë dalë gjatë ditëve të festave të Pavarësisë dhe Çlirimit, në pikën kufitare të Kapshticës.

 

 

Fluksi sipas autoriteteve ka qenë normal, ndonëse në këtë doganë ishin marrë të gjitha masat për të përballuar lëvizjet e shtuara.

 

 

Ndërkohë në qafë thanë kanë qenë rreth 14 mijë shtetas që kanë hyrë e kanë dalë nga kjo pikë doganore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *