Subscribe

Momente argëtimi, muzike dhe gatime tradicionale janë bere bashke ne festen e lakrorit. Mbrëmjen e se shtunës ne fshatin Polene te Korçës, janë mbledhur qindra vizitore per te shijuar lakrorin ne saç. Teksa përgatisin gatimin karakteristik amvisat shprehen se kjo është nje tradite e trashëguar brez pas brezi. Festa e lakrorit është vlerësuar nga organizatoret si nje prej aktiviteteve me te spikatura te kalendarit veror qe vit pas viti tërheq me tepër turiste. Bashkia e Korçës organizon “festen e lakrorit”, per te promovuar gatimet tradicionale te zonës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *