Sjellja e Glorias dhe Renisit është kthyer në një temë diskutimi mes fermerëve.

Këta dy të fundit, kanë anashkaluar punët e fermës, ndërsa Flori është shprehur se janë të llastuar.

Gjithashtu edhe Valeri dhe Ditea kanë ndarë të njëjtin mendim me të, ku janë shprehur se ata janë të gjithë të barabartë dhe duhet të mpërfundojnë përgjegjësitë e tyre.

Pjesë nga biseda:

Ditea: Sjellja e Glorias nuk më bën përshtypje sepse kam parë dhe disa gjëra të tjera.

Flori: Mendoja se kishte parime të tjera sepse e kam parë të ndërhyjë në disa situata.

Ditea: Mirë se të vijnë të gjitha.

Flori: Të llastohesh ti, kush ma ka sjellë pjatën? Çfarë është ky llastim. Nuk e di me kë e ka, e ka me ty?

Valeri: Jo.

Ditea: Me mua nuk e ka sepse nuk kemi shumë kontakt. /vizionplus.tv

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *