Çiljeta në  bisedë me një pjesë të fermerëve ka ndarë detaje nga lindja e djalit të saj.

Ajo u shpreh se gjatë shtatëzanisë ishte fiksuar me këngën e Rihanës “Shine bright like a diamond”. Fermerja tha se nëntë muaj ka dëgjuar vetëm këtë këngë, madje dhe kur ka ikur për të lindur në maternitet ka vendosur veç këtë këngë.

Çiljeta shprehet se e imagjinonte Fernandon si një diamante dhe pikërisjht djali i lindi me shenjë diamandi. Siç tregon ajo, djali ka në këmbë shenjën e diamandit. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *