A të ka ndodhur ndonjëherë të dalësh me një burrë, në dukje interesant e simpatik, dhe të jesh gjendur e mërzitur që në mes të takimit të parë? Qetësohu, nuk je e vetmja…Nichi Hodgson, gazetarja shkrimtare e librit “Kuriozitetet e hisotirsë së takimeve; nga Jane Austen te Tinder” pohon se burrat nuk ndihen rehat përpara grave të pavarura e në karrierë.

 

Sot, janë shtuar edhe më shumë gratë që ankohen se nuk po gjejnë burrin e duhur. Janë të shumtë ata që pohojnë se me ndryshimin e kohëve dhe roleve, duke mos qenë më gruaja ajo që duhet të qëndrojë në shtëpi për t’u kujdesur për gjërat e ‘dorës së dytë’, asnjëri prej palëve nuk di se si ta trajtojë e përballojë ndryshimin e gjeneratës së re.

 

Stereotipi me të cilin janë mësuar prej qindra vitesh, nuk është çrrënjosur ende nga mendjet e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.