Martesa duket se për meshkujt kohët e fundit është kthyer në një monotoni, ku gjithmonë kërkojnë më shumë shumë nga vetja.

 

Ekspertët në studimet e fundit flasin për çiftet e martuar dhe problemet që po shtohen dita ditës mes tyre.

 

Rezultatet tregojnë se janë pikërisht meshkujt ato që tradhëtojnë ose janë më të prirur ndaj tradhëtive. Më poshtë do të lexoni disa nga arsyet se pse ndodh një veprim I tillë.

 

Kur kërkojnë  për dashurinë

Në këto raste seksi nuk është edhe aq i rëndësishëm, por romanca dominon më shumë. Këta meshkuj dëshirojnë dikë që t’i dërgojë mesazhe ku t’i tregojnë dashurinë që ndjejnë për ta. Mungesa e vëmendjes nga partnerja i shtyn këta meshkuj të gjejnë online dikë tjetër.

 

Kur kërkojnë biseda erotike

Ata që veprojnë në këtë mënyrë, sipas intv.al dëshirojnë të bëjnë biseda erotike online dhe të admirohen nga dikush tjetër për pjesën e seksit. Sipas ekspertëve, ka pasur raste kur ata kanë një jetë të rregullt në çift, por ndërkohë që janë më partneren e tyre i shkruajnë personit që flasin online. Në shumicën e rasteve, nuk takohen me atë që flasin, por çdo gjë është në imagjinatën e tyre, ideja që nga ana tjetër është një femër. Komplekset që kanë me partneren e tyre, i shtyn të shprehen lirshëm me dikë të panjohur.

 

Dëshira për t’u larguar nga rutina e lidhjes

Frika për të përballuar monotoninë që kanë në një lidhje, po i shtyn meshkujt kudo në botë, të kërkojnë të komunikojnë me një femër tjetër online. Ata zgjedhin mënyrën më të lehtë, nga telefoni i tyre, pa u lodhur fare  për t’u hequr dikush që nuk janë dhe askush mos t’i zbulojë. Sipas intv.al duke vepruar në këtë mënyrë, gënjejnë veten se jeta e tyre nuk është edhe aq e mërzitshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *