Hulumtuesit e Universitetit Albany kanë pyetur një grup femrash rreth partnerëve të tyre, orgazmave dhe rreth aftësisë së partnerëve të tyre për t’i bërë ato të përjetojnë orgazma, dhe përgjigjet që hulumtuesit kanë marrë… nuk janë aq befasuese.

 

Sipas studimit, femrat janë më të prira të përjetojnë orgazëm nëse partnerët e tyre janë të pasur, me shumë vetëbesim dhe joshës – përderisa intensiteti i orgazmave të tyre kishte qenë më i ‘fortë’ nëse mashkulli i tyre ka qenë tejet joshës fizikisht. Tjetër shenjë për kënaqësi seksuale? Shpatullat e gjera.

 

Pra, intensiteti i orgazmave kryesisht ndërlidhet me atë se sa joshës është partneri.

 

Ndërsa, sa i përket shpeshtësisë së seksit, femrat kishin treguar se janë të prira të bëjnë më shumë seks nëse partneri është qesharak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *