Fëmijët dhe të rinjtë nga Durrësi, të akomoduar nga Bashkia në hotelet e bujtinat e Korçës, të shoqëruar nga deputeti Niko Peleshi dhe kryetari i Bashkisë Sotiraq Filo kanë vizituar të hënën Qendrën e Fëmijëve, Muzeun e Artit Mesjetar, Zonën Sportive etj.

 

Më pas të gjithë së bashku kaluam disa momente me një prej familjeve te akomoduara pranë njëres prej bujtinave të ketij qyteti.

 

Prej ditësh tashmë si pasojë e termetit të tmerrëshëm të 26 nëntorit me 51 viktima, në Korçë janë akomoduar rreth 56 banorë të ardhur nga Durrësi mes të cilëve 10 femije.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *