Administrata amerikane e ushqimit dhe barnave miratoi dozën e tretë të vaksinës Pfizer, për fëmijët nga 12 vjeç e lart.

 

FDA-ja beri të ditur se të gjithë fëmijet që duan të marrin dozën perforcuese mund ta bejne nje gje te tille pesë muaj pas dozës së dyte.

 

Ky vendim  vjen  në një kohë kur nxënësit  do të rifillojnë shkollën pas pushimeve, ndërsa vendi po perballet me një shtim të rasteve me Omicron.

Leave a Reply

Your email address will not be published.