Subscribe

Komedia “Farsa e Kurorës” që trajton problemet në çift ngjitet sot në tetarin eksperimental. Një zyrtar i larte dhe i madh ne moshe, Dino, martohet me një studente, Kamilen e cila njëherësh është e lidhur me Xhulianon, garderobierin pa para. Për regjisorin e ri Ledian Gjeci kjo është një komedi që në thelb është frymëzuar edhe nga problemet aktuale te shoqërisë.

 

Sipas aktoreve shembujt në jetën reale shërbejnë për te hyre me mire ne rol.

 

Publiku do te kete mundësi te ndjeke shfaqjen në orën 17:00 ndërsa në ditët ne vijim do të udhëtojë në qytete të tjera.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *