Një familje emigrantësh të paligjshëm u kap në rrugët e Korçës.

 

FRONTEX kapi familjen me gjashtë anëtarë, çiftin e bashkëshortëve dhe katër fëmijët.

 

Ata u transportuan në Drejtorinë e Kufirit për veprime të mëtejshme procedurale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *