Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut, por jo vetëm, kudo ata janë, u shokuan nga lajmi i rëndë I djegies së autobozit me turistë në Bullgari, ku mbeten të vdekur 46  pasagjere, të gjithë shqiptarë që po ktheheshin nga një udhëtim turistik në Stamboll.

 

Shumica e viktimave ishin të rinj në moshë, madje 12 prej tyre fëmijë.

 

Rasti më i rëndë i takon një familje me 4 persona e shuar e gjitha, pasi humbën jetën dy fëmijë binjakë bashkë me dy prinderit në moshë të re.

 

Luan dhe Alban Ahmeti, 4-vjecare patën fatin  tragjik në këtë aksident tepër të rëndë 40 km larg Sofjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.