Drejtoresha e shkollës ‘Çërravë’ në Pogradec, Valentina Meçe është pezulluar nga detyra pasi akuzohet se falsifikonte dokumentet e nxënësve.

 

48-vjeçarja, banuese në fshatin Buças në Pogradec bënte diploma false për nxënësit e kësaj shkolle.

 

Ndaj saj janë caktuar masat: “Detyrimi për t’u paraqitur në policinë gjyqësore” dhe “Pezullimi i ushtrimit të një detyre a shërbimi publik”, të caktuara nga Gjykata e Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm Korçë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *