Ministrja e Arsimit dhe Sportit, Evis Kushi ka zgjedhur të urojë nisjen e vitit të ri shkollor në një mënyrë të veçantë.

 

 

Ministrja Kushi ka zgjedhur që ditën e sotme ta nis me himnin e flamurit, e kënduar nga nxënësit e shkollave.

 

 

“Me himin e flamurit, që këndohet sot nga të gjithë nxënësit në mbarë vendin, për të çelur siparin e vitit të ri shkollor, e që do të vijojë të këndohet çdo të hënë në të gjitha shkollat tona, ju uroj suksese e vit të mbarë!”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *