Shefja e Shërbimit të Epidemiologjisë në ISHP, Eugena Tomini u emërua zëvedës ministre e Shëndetësisë.

 

Vendimi është marrë gjatë mbledhjes së qeverisë.

 

Tomini bëhet kështu zëvendës ministrja e katërt e Shëndetësisë, bashkë me Mira Rakacollin, Albert Nikollën dhe Bardhylykaq Kospirin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *