Ervis Behari do të jetë i famshëm i parë në ditën e sotme, në një tjetër profil tashmë, ai një babai i ri. Para pak ditësh ai është bërë baba, i një djali dhe vjen në “Vizioni i Pasdites” ekskluzivisht për të rrëfyer ndjesitë.

 

“Kisha shokë të mi që më thonin se do e shikosh..E vërtetë! Shumë emocionuese! Unë iu uroj që të gjithëve që asnjë mos e lëntë Zoti pa e provuar”, thotë ai.

 

Ai ka treguar se të birit i këndon ninulla labçe për ta vënë në gjumë. Nga ana tjetër, këngëtari ka edhe plane për një dasmë, por shprehet se do të presë sa djali të bëhet 1 vjeç.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *