Drejtuesi politik i qarkut të Tiranës për PS, Erion Veliaj ka konfirmuar rikandidimin e krerëve aktualë për këtë qark. Ai deklaroi se pas mbledhjeve dhe diskutimeve brenda strukturave është rënë dakord për të mos bërë lëvizje. Në këtë mënyrë emrave aktualë do iu duhet të përballen sërish në sfidën për një mandat të radhës me opozitën në 14 maj.

 

Kreu i Bashkisë Tiranë, Erion Veliaj vlerësoi ekipin e tij për zgjedhjet vendore duke theksuar se PS do të fitojë përballë kundërshtarit.

 

TIRANË

 

Bashkia Tiranë – Erion Veliaj

 

Bashkia Kamëz – Rakip Suli

 

Bashkia Kavajë – Redjan Krali

 

Bashkia Vorë – Blerim Shera

 

Bashkia Rrogozhinë – Edison Memolla

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *