Subscribe

Ndërpritet operacioni për t’u ngjitur në zonën ku ndodhet zjarri në Karaburun.

 

Shkak është bërë era e fortë që fryn dhe tymi i dendur, duke përbërë kështu rrezik për jetën e ushtarëve, punonjësve të ADZM dhe Prefekturës.

 

Pritet ulja e fuqisë së erës që të rinisë puna për shuarjen e zjarrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *