Era e fortë prej orësh ka riaktivizuar vatrën e zjarrit në pikën e grumbullimit të mbetjeve në Vlorë.

 

Në vendngjarje kanë shkuar forcat zjarrfikëse të cilat  po përpiqen që të vënë në kontroll vatrën e zjarrit.

 

Ndërkohë situata vijon të jetë e njëjtë,problematike edhe në këto momente ku zjarri ende është aktiv.

 

Fushës së mbetjeve iu vu zjarri 2 ditë më parë, gjatë orëve të para të mëngjesit dhe dyshimet  paraprake janë për zjarrvënie të qëllimshme .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *