Një 62-vjeçar, i dënuar me 10 vite burg, ka ndërruar jetë në Qendrën Spitalore Nënë Tereza, Tiranë. Viktima, Islam Refat Binjaku, ishte dënuar për lëndë narkotike.

 

Ai është ndjerë keq dhe është shtruar në Reanimacionin Qëndror të Qëndrës Spitalore Universitare Nënë Tereza më 31 gusht. Fatkeqësisht, 62-vjeçari nuk ka mundur të shpëtojë edhe pse ka marrë ndihmë mjekësore.

 

 

Ekspertët e Mjeksisë Ligjore, si dhe oficerët e policisë gjyqësore të SHKBB, po ndjekin procedurat ligjore.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *