Ish-ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj, është vënë në pranga dhe së bashku me të edhe dy persona të tjerë.

Gazetarja e Vizion Plus, Blerina Cene mëson se urdhër arresti është ekzekutuar edhe për Ermal Kurtulajn, ish vartës i Beqajt tek SASPAC, të cilit i është kontrolluar banesa me herët për llogari të hetimit.

Lexo edhe :

Related Posts

Ish-ministri Beqaj përdori automjetin në emër të Kurtulajt, por që dyshohet të jetë pasuri e fshehur e Beqajt, për disa herë tek vinte në SPAK për masën “detyrim për paraqitje” për çështjen e Sterilizimit.

Po ashtu, personi tjetër i arrestuar është Alfred Nikolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *