Publikohet lista e kandidateve për postin e Avokatit të Popullit.

 

Në listën me 14 emra bie në sy emra te njohur me te kaliar në politike, sistemin e drejtësisë dhe nga shoqëria civile.

 

 1. Alket Jaupi
 2. Besim Ndregjoni
 3. Bledar Dervishaj
 4. Dardan Mustafaj
 5. Drita Avdyli
 6. Edison Frangu
 7. Erald Aga
 8. Endri Papajorgji
 9. Ilirjan Rusmali
 10. Lefterije Lleshi
 11. Robert Gajda
 12. Sokol Hazizaj
 13. Tartar Bazaj
 14. Vitore Tusha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *