Fluks lëvizjesh u shënuan paraditen e kësaj të hëne në pikën kufitare të Kapshticës.

 

Lëvizjet u regjistruan kryesisht në dalje.

 

Kjo pasi të gjithë emigrantët, që zgjodhën të festonin Pashkët në Shqipëri, tashmë po kthehen drejt Greqisë.

 

Për të shmangur radhët e gjata, autoritetet tona doganore po punojnë me katër sportele në dalje dhe tre në hyrje.

 

E njëjta situatë ka qenë dhe në Kakavijë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *