Avokati Christopher Wray do te jete kreu i ri i FBI-se. Emërimi i bere nga presidenti Donald Trump u miratua nga senati me nje shumice votash. Wray do te jete ne krye te agjencisë dhe do te hetoje edhe mbi rolin e Rusisë gjate zgjedhjeve presidenciale ne SHBA.

 

Christopher Wray u emërua nga presidenti Trump pas shkarkimit te bujshëm te ish-drejtorit te FBI-se, James Comey, ne maj te këtij viti. Wray ka qene ish-zyrtar ne Departamentin e Drejtësisë gjate presidencës Bush, por qe ka edhe mbështetjen e demokrateve. Presidenti Trump e përshkroi Wrayn si një njeri pa te meta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *