Ministrja e mbrojtjes, Olta Xhaçka ishte ne Burrel, me forcat ushtarake qe përballojnë operacionet e kërkim –shpëtimit dhe emergjencat civile për qarkun e Lezhës dhe te Dibrës. Ministrja tha se forcat e armatosura janë gati per te përballuar çdo fatkeqësi natyrore qe mund te ndodhe.

 

Po ashtu, bluzat e bardha në ushtri do të jenë pranë komunitetit, veçanërisht në qendra shëndetësore ku nevojat për asistencë mjekësore janë të mëdha, kryesisht për shkak të largësisë dhe terrenit të vështirë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *