Subscribe

Aktorja e dashur e teatrit e cila dallohet për energjinë pozitive që përçon në çdo dalje në skenë dhe për pamjen rinore që reflekton gjithmone, duket se na paska mbajtur një të fshehtë reth trukeve që përdor!

Ajo i është nënshtruar një kure rigjenerative me qeliza staminale dhe nuk ka përjashtuar mjekësinë estetike gjatë kurimit 1 vjeçar.

Në emisionin COVER të moderatores Orinda Huta, Ema ka folur reth këtyre ndërhyrjeve estetike që i është nënshtruar, nën kujdesin e mjekëve profesioniste të “ La Clinique de Paris” këtu në Tiranë.

Për tu njohur më shumë reth ndryshimeve të saj ndiqeni të dielën në orën 18:00 në ekranine Vizion plus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *