Elsa në bisedë me një pjesë të fermerëve ka reaguar e revoltuar për punët e shtëpisë.

Ajo shprehet se Albano dhe Dijonisi nuk bëjnë asgjë. Të njëjtin mendim ndau edhe Gloria.

Pjesë nga biseda:

Elsa: Unë shoh veten time, por ama jam atakuar si femër që nuk punoj, ndërkohë ka dhe çuna që nuk punojnë

Gloria: E di ku është gabimi yt? Kur e fola unë këtë gjë, nuk u fute të flisje. Unë thashë që Albano nuk i bën punët

Elsa: E shohin kamerat, s’kam pse e them unë. Dijonisi hedh veç plehrat, kështu dhe tjetri e tjetri. Dihet ajo gjë

Dijonisi: Të paktën unë e bëj një punë, ka dhe të tjerë që nuk bëjnë asgjë

Valeri: Të gjithë shihemi çfarë punësh bëjmë

Gloria: Punët e bshtëpisë i bëjnë të gjithë veç ju të dyve./vizionplus.tv

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *