Marrëdhënia mes aktores Amber Heard dhe Elon Musk eshtë përfolur shpesh. Fillimisht nisi pas interesimit të tij më 2013-ën për të patur shoqëri me Amber dhe pas ndarjes nga Depp ai dha më të mirën që ta bënte për vete 30-vjeçaren.

 

 

Një burim pranë miliarderit, ka dhënë disa detaje për marrëdhënien e tyre, teksa thotë se Elon është kokë e këmbë i dashuruar me Amber.

 

 

“Ata njihen prej disa kohësh bashkë”, – shprehet informatori. “Fillimisht ishin miq, por Elon gjithnjë ka ndjerë tërheqje ndaj Amber. Kur erdhi koha e duhur, vitin e kaluar atëherë kur të dy ishin beqar, ai filloi të shprehte interes romantik. Amber është një femër e vështirë. Elon nuk e ka patur të lehtë me të, sepse Amber nuk pranonte, gjë që e bëri edhe më interesante ne sytë e Elon.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *