Subscribe

Deputeti Myslim Murrizi i ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi për të folur mbi fatin e opozitës parlamentare në zgjedhjet e 25-Prillit u shpreh se sipas tij në Shqipëri nuk ka elita akadeeike.

Sipas Murrizit, nëse ata duan elita, le të kandidojnë Kadarenë përballë Tom Doshit.

“Elita akadmeike në Shqipëri, me aq sa kam parë në këto 30 vite nuk ka. Se po të jetë, le të guxojë Ismail Kadareja, të dalë në zall të Shkodrës përballë Tom Doshit, ta shikojmë fiton a s’fiton. Elitat akademike le të shkojnë, se dhe një oborr e kemi rrethuar me kangjella, Akademinë e Shkencave dhe hyrjen e Kuvendit. Ata elitat e mëdha imagjinare që ndoshta bëjnë shkencë të futen tek dera tjetër, ku ka hyrë Gjinushi, këta që duan të japin impakt pozitiv, të çojnë anije në hënë…. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *