Elita Rudi dhe Gjiko prej muajit shkurt të këtij viti janë bërë prindër të një djali të vogël.

 

Çifti vendosi që vogëlushin e tyre ta pagëzonin me emrin Zëri dhe sa më shumë kalon koha aq më shumë ai rritet. Zëri ka festuar para pak ditësh 4 mujorin e lindjes dhe me këtë rast Elita ka publikuar një nga fotot më të ëmbla të vogëlushit.

 

“I kërkova Zotit të më dërgonte një mashkull që do më donte gjithë jetën dhe ai më dha djalin tim”.

 

Ajo çfarë ju ka rënë të gjithëve në sy është se Zëri ka një ngjashmëri të madhe me babain e tij, Gjikon.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *