Elita Rudi përveçse një mama shume e përkushtuar dhe e kujdesshme është dhe një bashkëshorte shumë e lumtur.

 

Moderatorja së fundmi ka bërë një dedikim shumë të ëmbël për Gjikon dhe Zërin. “Tek bashkëshorti im shoh dashurinë e vërtetë, tek djali im dashurinë e pastër”.

 

Në foto duket e shtrirë pranë Gjikos dhe me Zërin sipër prehërit të saj.

 

Që në ditën e parë të lindjes, ajo dhe Gjiko janë treguar shumë të hapur me fansat e tyre dhe nuk kanë hezituar të publikojnë menjëherë portretin e djalit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.