Reshjet e breshërit dhe shiut që goditen qarkun e Elbasanit gjatë pasdites së të shtunës kanë shkaktuar dëme të konsiderueshme në bujqësi.

 

Informacionet bëjnë me dije se nga reshjet janë prekur pothuajse të gjitha kulturat bujqësore dhe veçanërisht ajo e Qershisë në fshatin Godolesh.

 

Po ashtu deme jane raportuar edhe ne Ne njesinë administrative Shushice, fshati Fushë Bull.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *