Artistit Amarildo Ruci sjell një dimension tjeter te artit ne ambinetet e Muzeut Historik Kombetar permes punimeve ne telajo. Piktura te punuara pa penel, por me gishta janë e vecanta e ekspozite.

Të zgjedhësh rrugën më të shkurtër për të prekur artin e mirëfilltë është misioni i piktorit të ri Amarildo Ruci i tentoi të sjellë botën shpirtërore dhe përjetimet për publikën përmes kaltërsisë së blusë.

60 punime të pikturuara pa penel, por me gishta janë shprehia e imagjinatës së artistit djaloshar, rrëfen saimir strati, kurator i ekspozitës.

Artisi modestisht fton të apasionuarit pas artit të shijojnë artin e tij.

Piktura të dimensioneve të ndryshme, ku ndërthuren realiteti me imagjinatën e një të riu plot ëndrrra janë ekspozuar në ambientet e muzeut historik kombëtra përmes bukurisë së imazheve me dominancë blu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *