Shkak për djegien e fabrikës së riciklimit “everest” një muaj më parë në zonën Mëzezit në Tiranë, është bërë një shkëndijë elektrike. Në këtë përfundim kanë dalë ekspertët e zjarrfikëseve, ata të kompanisë por edhe disa ekspertë të huaj nga Austria, të cilët erdhën në Shqipëri dhe morën pjesë në hetimet intensive. Në këtë mënyrë ekspertiza hedh poshtë dyshimet e para për një zjarrvënie të qëllimshme. Fabrika rezultonte e siguruar, por më herët, ajo ishte gjobitur për mos respektim të kushteve dhe sigurisë së mbrojtjes nga zjarri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *