Mbani një dietë të shëndetshme.

 

Është shumë efektive. Ndryshimet hormonale, stresi, ilaçet me recetë dhe sëmundjet mund të ndikojnë në rritjen e shpejtë dhe të shëndetshme të flokëve.

 

Dermatologët e miratojnë, “Ju jeni ajo që hani”, vlen edhe për flokët tuaj. Stilisti i famshëm Juan Carlos Maciques thotë për këtë të vërtetë të vështirë: “Shëndeti dhe rritja e flokëve vijnë nga brenda, kështu që ushqimi dhe kujdesi personal janë vendimtare”.

 

Kujdesi për skalpin tuaj

 

Kujdesi për lëkurën e kokës është i domosdoshëm kur përpiqeni të rrisni flokët tuaj, duke qenë se është vendi ku fijet tuaja dalin dhe ushqehen. Për fatin tuaj të mirë ka shumë produkte të cilat ushqejnë rrënjën dhe kujdesen për skalpin mjafton të pyesni parukjerin tuaj.

 

Disa detaje të tjera që duhet të bëni për të rritur flokët më shpejt janë:

 

Të mos i prisni ato (Përveç majave një herë në 3 muaj)

 

Shmangni sa të mundeni nxehtësinë, pjastrën dhe mashën./ Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *