Subscribe

Ekspertët vendas dhe huaj panë nga afër pallatin e dëmtuar  në lagjen n.17 në Durrës.

Bëhet fjalë për një pallat 12-katësh I cili kishte 4 sesione me mbi 280 hyrje në total.

Ekspertet pasi panë me imtësi të gjithë pallatin, vlerësuan se ai është I riparueshëm.

Sipas tyre janë dëmtuar 3 kolona që janë ngjyrosur dhe do zhvishet komplet në të gjithë katet e dëmtuara për tu riparuar.

Pra, sipas vlerësimit të eksperteve, ai nuk do shembet. Një ditë më parë profesori Arben Mece në fakt tha se ky kompleks ka marrë dëmtime të rënda dhe duhej shikuar me imtësi nga ekspertet.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *