Subscribe

Dy javët e fundit, mediat janë mbushur  me sondazhe të vazhdueshme nga kompani të cilat  kanë bërë edhe më parë në Shqipëri të tilla përllogaritje elektorale, por edhe kompani të reja.

E ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, ekspertja e komunikimit, Edlira Gjoni duke folur mbi mospërputhjen e projeksioneve u shpreh se sipas saj, me këto sondazhe do të kemi 320 deputetë në Parlament.

“Mospërputhja midis sondazheve është e madhe. Njëra nga këto ia ka futur komplet kot. Kështu si kanë dalë këto sondazhe, i numërova dhe ne do kemi në Parlament  320 deputetë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *