Kryeministri Rama ka zhvilluar nje takim ketë mbrëmje me numrin dy te qeverise se Kosovës, Hashim Thaçin. Lajmi është bere i ditur nga vete Rama ne nje postim ne facebook, ku thotë se ka biseduar me Thaçin per raportet dypalëshe dhe vizitën e sekretarit amerikan te shtetit John Kerry, me 14 shkurt ne Shqipëri. “Darke vëllazërore me Hashim Thaçin per punët e vitit ne rrugën e bashkëpunimit mes nesh dhe vizitën e afërt te sekretarit te shtetit ne Tirane”, shkruan kreu i qeverise shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *