Subscribe

Menjehere pas fjalës së Lulzim Bashës, deputetet e opozitës kanë nisur të krijojnë rrëmujë në kuvend.

 

Nënkryetari i PD, Edi Paloka ka qëlluar me vezë drejt kryeministrit Edi Rama.

 

Kryetari I kuvendit Ruci I ka kërkuar deputetit demokrat që të largohej nga salla e kuvendit dhe ka ftuar edhe punonjësit e gardës që ka nxjerrin Palokën jashtë.

 

Megjithatë ky I fundit nuk ka pranuar të dalë nga salla e parlamentit.

 

Në këtë mënyrë Ruci ka ndrëprere seancën dhe ka paralajmëruar marrjen e masave ndeshkuese ndaj Edi Palokës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.