Qendra në kryeministri Për hapje dhe dialog ka çelur sezonin e ri me një ekspozitë të piktorit Edi Hila. Ka qenë vetë kryeministri Edi Rama, i cili ka ftuar qytetarët që të vijojë dhe të shohin disa momente nga arti i pikturave të Hilës, pasi nuk do të jetë një kohë e humbur. Edi Hila theu përmes forcimit të formës dhe ngjyrës, imazhin në pikturën e viteve ’70 në Shqipëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *