Bukuroshja me origjinë shqiptare thjesht nuk mundet që t’i mbajë asetet e saj brenda. E njëjta gjë ka ndodhur edhe në fundjavën e egër të “Coachella-s”, të cilën Rita e ka mbyllur në mënyrën e saj personale.

 

 

Si mund të ishte ndryshe përveçse duke u zhveshur?  Në një pozë, që ajo vetë e ka postuar në Instagram, artistja 26 vjeçare duket përvëluese. Pa reçipeta, ylli i muzikës RnB, nxjerr gjithë pjesën anësore të gjoksit të saj, duke treguar format e saj të lavdërueshme.

 

 

Dhe nëse kjo është mbyllja që Rita i rezervoi publikut, mundemi thjesht ta imagjinojmë se si ka qenë mbyllja në privatësi dhe jashtë syve të tepërt. Natyrisht që nuk mund të jetë e vetme…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.