Data 1 shtator shënon mbylljen e transmetimeve analoge. Kur kane mbetur edhe pak dite nga skadimi i afatit, qytetaret thonë se i kane blere tashme dekoderat e rinj per te përfituar kanalet.

 

Por nga ana tjetër, ka edhe nga ata qe nuk janë te informuar per procesin e digjitalizimit dhe per faktin qe pas nje shtatorit nuk do te kete me transmetime analoge.

 

Platforma Tring ofron nje game te gjere kanalesh per te gjithe familjen me ofertat me te mira ne treg. Te gjithë te interesuarit mund te pajisen me dekoder + karte smart si dhe 3 muaj abonim dhurate per vetëm 4300 leke.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *